Lukk

Veranda bakgårdsstemning

Sjelden har vi vel hatt følelsen av å komme inn i en vaskeekte, koselig, dansk bakgårdshage som når vi entrer døren i gjerdet inn til denne eiendommen.


Å komme inn her fra parkeringsplassen foran huset, er som å komme inn i en annen verden. Utsikten over vannet fra denne vinterhagen er til å ta pusten fra deg. Følelsen kan best beskrives som å befinne seg midt i en park,  - idyllisk, lunt og trivelig.


Vinterhagen er alt annet enn hyllevare. Det er tatt utgangspunkt i eldre overbygget uteplass. Den er totalt transformert. Ved hjelp av glass, aluminium, panel, utsøkt kunst, parkett og fliser er det skapt en stemningsfull vinterhage med fantastiske omgivelser.
Her har eierne gjennomgående vist en sans for arkitektonisk stil og kvalitet ned til hver minste detalj. Detaljer som alle er fagmessig utført.


Varmekabler under en skikkelig bred eikeparkett og med to rader flis ytterst. Smart for å ta de dråpene som måtte snike seg inn en døråpning om det skulle komme en regnskur. Glasstaket er laget kort og diskret for ikke å ødelegge for den gamle takkonstruksjonen. Samtidig gir den lys ovenfra og tilfører akkurat det lille ekstra arealet som skal til for å gjøre rommet anvendelig. Du ser med en gang at alt er gjennomtenkt. Alle detaljer er utført på en upåklagelig utsøkt måte.

 

Å “veve” inn vinterhagens glass og aluminiumselementer i denne konstruksjonen krever høy faglig kompetanse og produkter av en kvalitet som matcher resten av huset. Før var dette tilbygget åpent. Men vi følte at plassen fungerte dårlig. Norge er for våt og kald for en bakgårdshage uten innebygget løsning. Nå nyter vi å sitte lunt og varmt om kveldene og nyter utsikten til vårt lille “hav” rett utenfor. Samtidig kan vi åpne opp fullstendig på de riktig solfylte dagene.


For oss var det viktig at arbeidet ble utført med høy kvalitet. Vi planla lenge hvordan vi ville ha det og fant i Veranda en leverandør som kunne spesialbygge konstruksjonen etter våre krav. At Veranda forhandleren stilte med hyggelige og gode fagfolk gjorde hele byggeprosessen til en fornøyelse og vi er meget fornøyd med det ferdige resultatet.

 

Arnleiv Dale

Bergen

Dette gikk jo fint! Takk for din forespørsel, du hører snart fra oss!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Verandaguiden

Finn din inspirasjon, les den her eller bestill den hjem!
LES NÅ

Dette gikk jo strålende! Katalogen er snart i din postkasse - god lesning og lykke til med din nye Veranda!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

BESTILL HJEM
Bruk av informasjonskapsler ! Nettbutikk levert av Digitalbyrået Arego