Lukk

Penthouse Veranda

Denne moderne toppleiligheten var opprinnelig bygget med en åpen takterrasse. Vi skjønte tidlig at det ikke kom til å fungere godt. Med denne høye og frie plasseringen var vi alt for utsatt for vær og vind til at særlig mye tid kunne benyttes utvendig.


Å utvide leiligheten med en vinterhage ble for oss en perfekt løsning. Varmekabler ble lagt ned og en lav grunnmur  støpt opp til fundament for veggene.


Nå kan den flotte utsikten utover fjorden nytes året rundt. Vi fikk satt inn en ekstra levegg på hjørnet mot den nedsenkede altanen som følger hele fronten av blokken. Leveggen tar luven av de sterkeste vindkastene og gjør det lunt å oppholde seg der også når vi åpner skyvedørene fullt opp.


Eierne hadde erfaring med vinterhage fra en annen leverandør, i sitt forrige hus. Der var takbjelkene bygget opp med limtre noe som gav en mye grovere løsning. Med hele den nye vinterhagen fra Veranda i aluminium, fikk vi en mye smekrere og luftigere løsning. Mye mer lys slipper nå inn.

 

Hele konstruksjonen ble likevel mer solid og vi er meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble levert. I praksis har vi nå fått en lelilighet på 130 kvm og en mye mer luftig løsning.

 

Vidar Rolland

Arna

Dette gikk jo fint! Takk for din forespørsel, du hører snart fra oss!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Verandaguiden

Finn din inspirasjon, les den her eller bestill den hjem!
LES NÅ

Dette gikk jo strålende! Katalogen er snart i din postkasse - god lesning og lykke til med din nye Veranda!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

BESTILL HJEM
Bruk av informasjonskapsler !