Glassmester 1 Hamar / Uniglass AS

 

Har sin opprinnelse i Hansens Glasservice, som ble etablert i 1980. Vi har utviklet oss fra å være en tradisjonell glassmesterbedrift til å bli en totalleverandør innen glass og glassrådgivning. Vi leverer glassmestertjenester både til privatkunder og proffkunder

Glassmester1 Hamar har butikk og verksted i Aslak Bolts gate 41 i Hamar. Her kan du se utstillinger av produkter og glassløsninger til hjemmet, du kan hente inspirasjon og få gratis råd og veiledning. Vi hjelper deg å finne den perfekte løsningen for deg!

 

 

 

Veranda leveres i alle tenkelige fasonger og til alle mulige bruksområder, skreddersydd til ditt bruk! Med seriene Basic, Iso, Comfort og Extreme har vi løsninger som dekker alle de norske årstider og dine ønsker, enten du ønsker en enkel uisolert løsning til sommerbruk eller en fullisolert løsning som mer eller mindre skal integreres i boligen din - eller kanskje noe midt i mellom? 

 

Til alle Verandaløsningene finnes alle mulige typer glass å velge i mellom, soldempende, støydempende, ugjennomsiktig, etc. etc. 

 

Benytte deg av skjemaet på siden for å få tilbud eller bestille din nye Veranda. Vi ønsker lykke til med planleggingen av familiens nye favorittrom!

 

 

Mer informasjon kommer

Kontakt oss

Takk for din melding!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Bruk av informasjonskapsler !