Glassmesterfirma Ekra & Voie as

 

Vi leverer og monterer hagestuer og vinterhager skreddersydd for akkurat din bolig. Ta med hagen din inn i huset og utvid boligen med et ekstra rom!

 

Velg mellom en isolert hagestue eller uisolert vinterhage skreddersydd for akkurat din bolig og dimensjonert slik at den tilfredstiller snø- og vindkrav for din kommune.

 

Veranda Vinterhager og hagestuer blir produsert i Bergen spesielt tilpasset norske forhold og produseres etter dine spesifikasjoner. Du trenger ikke å ta hensyn til ”standard moduler”, fordi du selv bestemmer størrelse og fasong og ikke minst fargen på de vedlikeholdsfrie aluminiumsprofilene!

 


Veranda leveres i alle tenkelige fasonger og til alle mulige bruksområder, skreddersydd til ditt bruk! Med seriene Basic, Iso, Comfort og Extreme har vi løsninger som dekker alle de norske årstider og dine ønsker, enten du ønsker en enkel uisolert løsning til sommerbruk eller en fullisolert løsning som mer eller mindre skal integreres i boligen din - eller kanskje noe midt i mellom? 

 

Til alle Verandaløsningene finnes alle mulige typer glass å velge i mellom, soldempende, støydempende, ugjennomsiktig, etc. etc. 

 

Benytte deg av skjemaet på siden for å få tilbud eller bestille din nye Veranda. Vi ønsker lykke til med planleggingen av familiens nye favorittrom!

Kontakt oss

Takk for din melding!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Bruk av informasjonskapsler !